Russian English Ukrainian

 

Спосіб відбору молока-сировини для виготовлення сиру кисломолочного за ознаками його якості шляхом введення ферментних препаратів, за температури 35 °С, та визначення часу згортання молока в хвилинах, причому сиропридатність молока-сировини попередньо оцінюють за показниками його якості та безпечності – вмістом соматичних клітин та бактеріального обсіменіння, що забезпечує збільшення відбору партій молока-сировини для виготовлення сиру кисломолочного, за допомогою молокозсідальних ферментних препаратів (МФП) рослинного чи мікробіального походження.

Перепечатка материалов без ссылки на наш сайт запрещена!

 

Поиск по сайту

Объявления

  Запрошуємо до участі в ХІ науково-практичній конференції молодих вчених (скачати запрошення)

Объявляется набор в аспирантуру на 2017 год

Об’ява! Оренда приміщення (детальніше)

Полезные ссылки