Russian English Ukrainian

 

Спосіб відбору молока-сировини для виготовлення сиру кисломолочного за ознаками його якості шляхом введення ферментних препаратів, за температури 35 °С, та визначення часу згортання молока в хвилинах, причому сиропридатність молока-сировини попередньо оцінюють за показниками його якості та безпечності – вмістом соматичних клітин та бактеріального обсіменіння, що забезпечує збільшення відбору партій молока-сировини для виготовлення сиру кисломолочного, за допомогою молокозсідальних ферментних препаратів (МФП) рослинного чи мікробіального походження.

Перепечатка материалов без ссылки на наш сайт запрещена!

 

Поиск по сайту

Объявления

 

Об’ява! Оренда приміщення (детальніше)

 Увага! Зацікавленим суб'єктам стандартизації з перевірки національних НД (2017 р.) (докладніше)

Послуги Випробувального центру з оцінки та моніторингу якості кормів і продуктів тваринного походження (прайс)

Річний план закупівель на 2017 рік (подивитись)

ДП ДГ "Гонтаровка" предлагает к реализации... (подробнее)

 

Полезные ссылки