Russian English Ukrainian

 

Спосіб відбору молока-сировини для виготовлення сиру кисломолочного за ознаками його якості шляхом введення ферментних препаратів, за температури 35 °С, та визначення часу згортання молока в хвилинах, причому сиропридатність молока-сировини попередньо оцінюють за показниками його якості та безпечності – вмістом соматичних клітин та бактеріального обсіменіння, що забезпечує збільшення відбору партій молока-сировини для виготовлення сиру кисломолочного, за допомогою молокозсідальних ферментних препаратів (МФП) рослинного чи мікробіального походження.

Перепечатка материалов без ссылки на наш сайт запрещена!

 

Поиск по сайту

Объявления

Объявляется набор в аспирантуру на 2017 год

Об’ява! Оренда приміщення (детальніше)

Увага! Зацікавленим суб'єктам стандартизації з перевірки національних НД (2017 р.) (докладніше)

Послуги Випробувального центру з оцінки та моніторингу якості кормів і продуктів тваринного походження (прайс)

Річний план закупівель на 2017 рік (подивитись)

ДП ДГ "Гонтаровка" предлагает к реализации... (подробнее)

 

Полезные ссылки