Спосіб формування технологічних груп вівцематок у період ягніння, який включає традиційне їх утримання в період суягності в приміщенні, який відрізняється тим, що за 5-7 діб до ягніння відбирають технологічні фупи вівцематок, діагностують прояв передвісників його наближення, формують сакмани по 40-50 голів, проводять ягніння і в подальшому вівцематок з новонародженими ягнятами переводять на кошарно-базове утримання без виокремлення в індивідуальні "клітки-кучки" та перегрупування в укрупнені сакмани.

Перепечатка материалов без ссылки на наш сайт запрещена!

 

Поиск по сайту

Объявления

Оголошується набір до аспірантури на 2018 рік (детальніше)

Об’ява! Оренда приміщення  (детальніше)

Звіти діяльності ДП ДГ "Гонтарівка" (подивитися)

Полезная информация

Предлагаем исследования качаства кормов и продукции животного происхождения: (Прайс 2018)

  • зоохимический анализ кормов и их компонентов;
    минеральный состав;
    исследования качества молока и мяса;
    микробиологические исследования;
    токсичность кормов;
    исследования продукции пчеловодства;
    молекулярно-генетические исследования;
    биохимические показатели.


Литература