ІНСТИТУТ ТВАРИННИЦТВА
НАЦІОНАЛЬНОЇ АКАДЕМІЇ АГРАРНИХ НАУК УКРАЇНИ
ЗАПРОШУЄ ВАС
ДО ВСТУПУ В АСПІРАНТУРУ
з відривом та без відриву від виробництва за спеціальністю:
204 – Технології виробництва і переробки продукції тваринництва
(галузь знань 20 «Аграрні науки та продовольство»)
.

 

Підготовка в аспірантурі здійснюється за рахунок як коштів Державного бюджету України - за державним замовленням, так і коштів юридичних та фізичних осіб (на умовах контракту) - понад державне замовлення. Термін навчання в аспірантурі з відривом від виробництва - 4 роки. Аспірантам виплачується стипендія.

Список документів для вступу в аспірантуру:
• Заява на ім'я директора, підписана передбаченим науковим керівником;
• Особиста картка з фотографією (Форма П2 ДС);
• Копія паспорту, диплому та оригінал додатку до диплома про вищу освіту (витяг із залікової відомості);
• Копія ідентифікаційного коду;
• Медична довідка про стан здоров'я за формою № 286-у;
• Копія трудової книжки, завірена за місцем роботи;
• Список опублікованих наукових праць і винаходів за фахом та копії 2-3-х з них (за наявності);
• Наукова доповідь (реферат) з обраної наукової спеціальності;
• Посвідчення про складання кандидатських іспитів (за наявності складених кандидатських іспитів), або сертифікат знання іноземної мови рівня С1-С2;
• Рекомендація Вченої ради вищого навчального закладу (за наявності);
• 2 конверти з марками, швидкозшивач паперовий.

 

Документи приймаються з 01 липня по 01 вересня 2020 щодня, крім суботи та неділі, з 8:00 до 17:00 за адресою:
Харків, 62404, п/в Кулиничі, Інститут тваринництва НААН, кімн. № 30.
Вступні іспити проводяться з 01 вересня по 15 вересня 2020 року.

 Телефон для довідок: 057-740-33-03; 095-425-09-58 Корх Ігор Володимирович.


 


Копіювання матеріалів без посилання на наш сайт заборонено!

 

Пошук по сайту

Оголошення

 Ми у соцмережах

Оголошується набір до аспірантури  (детальніше)

Увага! Змінилася адреса Інституту (подивитися)

Об’ява! Оренда приміщення  (детальніше)

Звіти діяльності ДП ДГ "Гонтарівка" (подивитися)

Корисна інформація

Пропонуємо:

- дослідження якості кормів та продукції тваринного походження: (Прайс)

- молекулярно-генетичні і фізіолого-біохімічні дослідження:

(Прайс)


Наукова література