Традиційно провідною культурою в нашій державі для заготівлі силосу є кукурудза. Але внаслідок посухи отримання високих урожаїв кукурудзи є неможливим. Одним з шляхів вирішення цієї проблеми є заміна кукурудзи рівноцінним за якістю корма, але більш врожайними в екстремальних умовах гібридів сорго.
За адаптивно-ландшафтної організації землеробства значні площі, непридатні для сівозмінної використання ріллі, відводяться під залуження. Для створення сіяних сінокосів на таких землях бажано висівати переважно багаторічні бобово-злакові травосуміші, які більш пластичні та технологічні, оскільки при правильному підборі і співвідношенні бобових і злакових компонентів в суміші не вимагають внесення дорогих азотних добрив і дають корми, з високим вмістом протеїну і амінокислот.
Випробувальний центр з оцінки якості кормів і продуктів тваринного походження, який акредитовано відповідно до міжнародних вимог ДСТУ ISO / IEC 17025: 2006, є базовою організацією метрологічної служби Міністерства аграрної політики України.
Економічне обґрунтування (бізнес-план) проекту, яке включає: характеристики проекту, організацію виробництва з системою кормозабезпечення, розрахунки технологічних споруд, обладнання та техніки.
Економічне обґрунтування (бізнес-план) проекту, яке включає: характеристики проекту, організацію виробництва з системою кормозабезпечення, розрахунки технологічних споруд, обладнання та техніки.
Економічне обґрунтування (бізнес-план) проекту, яке включає: характеристики проекту, організацію виробництва з системою кормозабезпечення, розрахунки технологічних споруд, обладнання та техніки.
Економічне обґрунтування (бізнес-план) проекту, яке включає: характеристики проекту, організацію виробництва з системою кормозабезпечення, розрахунки технологічних споруд, обладнання та техніки.
В Україні скоротилося поголів’я корів і молодняку великої рогатої худоби для виробництва яловичини. Враховуючи нереальність швидкого відновлення поголів’я корів, пріоритетним напрямом збільшення виробництва яловичини повинно бути максимальна реалізація біологічного потенціалу м’ясної продуктивності існуючого поголів’я бугайців молочних і комбінованих порід шляхом інтенсифікації вирощування до рівня середньодобових приростів 800-900 г та живої маси 500-550 кг.