Наукові основи системи органічного виробництва продукції тваринництва, нормативне та науково-методичне забезпечення діяльності сільгосппідприємств з ведення тваринництва в умовах органічного виробництва, що забезпечує рівень рентабельності виробництва продукції вівчарства до 12,9 %, проти 2,07 % за традиційною технологією; збільшення середньодобових приростів живої маси молодняку великої рогатої худоби - на 6,4-7,6 %; зменшення викидів мікроелементів у довкілля в умовах органічного виробництва зменшено до 68,0 %.

Запропоновано оптимальні сумішки кормових культур для створення пасовищ та система їх ефективного використання для виробництва органічної продукції тваринництва, що гарантує високу ефективність виробництва молока та м’яса.

Рекомендована галузь застосування – сільгосппідприємства з ведення тваринництва, фермерські господарства.

 

Розробники: Є. В. Руденко, С. Є. Дроздов, І. А. Помітун

Тел.: (057) 740-32-37; e-mail:  Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

Перепечатка материалов без ссылки на наш сайт запрещена!

 

Поиск по сайту

Объявления

Оголошується набір до аспірантури на 2018 рік (детальніше)

Об’ява! Оренда приміщення  (детальніше)

Звіти діяльності ДП ДГ "Гонтарівка" (подивитися)

Полезная информация

Предлагаем исследования качаства кормов и продукции животного происхождения: (Прайс 2018)

  • зоохимический анализ кормов и их компонентов;
    минеральный состав;
    исследования качества молока и мяса;
    микробиологические исследования;
    токсичность кормов;
    исследования продукции пчеловодства;
    молекулярно-генетические исследования;
    биохимические показатели.


Литература