Наукові основи системи органічного виробництва продукції тваринництва, нормативне та науково-методичне забезпечення діяльності сільгосппідприємств з ведення тваринництва в умовах органічного виробництва, що забезпечує рівень рентабельності виробництва продукції вівчарства до 12,9 %, проти 2,07 % за традиційною технологією; збільшення середньодобових приростів живої маси молодняку великої рогатої худоби - на 6,4-7,6 %; зменшення викидів мікроелементів у довкілля в умовах органічного виробництва зменшено до 68,0 %.
Запропоновано оптимальні сумішки кормових культур для створення пасовищ та система їх ефективного використання для виробництва органічної продукції тваринництва, що гарантує високу ефективність виробництва молока та м’яса.
Рекомендована галузь застосування – сільгосппідприємства з ведення тваринництва, фермерські господарства.
Розробники: Є. В. Руденко, С. Є. Дроздов, І. А. Помітун
Тел.: (057) 740-32-37; e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.