Наукові основи системи органічного виробництва продукції тваринництва, нормативне та науково-методичне забезпечення діяльності сільгосппідприємств з ведення тваринництва в умовах органічного виробництва, що забезпечує рівень рентабельності виробництва продукції вівчарства до 12,9 %, проти 2,07 % за традиційною технологією; збільшення середньодобових приростів живої маси молодняку великої рогатої худоби - на 6,4-7,6 %; зменшення викидів мікроелементів у довкілля в умовах органічного виробництва зменшено до 68,0 %.

Запропоновано оптимальні сумішки кормових культур для створення пасовищ та система їх ефективного використання для виробництва органічної продукції тваринництва, що гарантує високу ефективність виробництва молока та м’яса.

Рекомендована галузь застосування – сільгосппідприємства з ведення тваринництва, фермерські господарства.

 

Розробники: Є. В. Руденко, С. Є. Дроздов, І. А. Помітун

Тел.: (057) 740-32-37; e-mail:  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Копіювання матеріалів без посилання на наш сайт заборонено!

 

Пошук по сайту

Оголошення

 Ми у соцмережах

Запрошуємо молодих вчених взяти участь у конференції (детальніше)

Увага! Змінилася адреса Інституту (подивитися)

Об’ява! Оренда приміщення  (детальніше)

Звіти діяльності ДП ДГ "Гонтарівка" (подивитися)

Корисна інформація

Пропонуємо:

- дослідження якості кормів та продукції тваринного походження: (Прайс)

- молекулярно-генетичні і фізіолого-біохімічні дослідження:

(Прайс)

 


Наукова література