Спосіб визначення в'язкості екстракту зернових кормів, що включає вимірювання в'язкості водного екстракту зерна за допомогою віскозиметра капілярного типу "ВПЖ-2" за постійної температури, який відрізняється тим, що корми для оцінки подрібнюють до розміру часток 75 мкм, його наважку розводять дистильованою водою у співвідношенні 1 до 20 часток сухої речовини, та екстрагують за температури + 40 °С у продовж 30 хвилин, а результат розраховують згідно з алгоритмом.

Копіювання матеріалів без посилання на наш сайт заборонено!

 

Пошук по сайту

Оголошення

Увага! Змінилася адреса Інституту (подивитися)

Об’ява! Оренда приміщення  (детальніше)

Звіти діяльності ДП ДГ "Гонтарівка" (подивитися)