Спосіб визначення в'язкості екстракту зернових кормів, що включає вимірювання в'язкості водного екстракту зерна за допомогою віскозиметра капілярного типу "ВПЖ-2" за постійної температури, який відрізняється тим, що корми для оцінки подрібнюють до розміру часток 75 мкм, його наважку розводять дистильованою водою у співвідношенні 1 до 20 часток сухої речовини, та екстрагують за температури + 40 °С у продовж 30 хвилин, а результат розраховують згідно з алгоритмом.

Пошук по сайту

Оголошення

До уваги користувачів сайту! Відтепер наш ресурс знаходиться за посиланням:

https://lfi-naas.org.ua
 

Ми у соцмережах

Наукометричні профілі науковців ІТ НААН (подивитися)

Увага! Змінилася адреса Інституту (подивитися)

Об’ява! Оренда приміщення  (детальніше)

Звіти діяльності ДП ДГ "Гонтарівка" (подивитися)

Корисна інформація

Послуги і пропозиції:

- дослідження якості кормів та продукції тваринного походження: (Прайс)

- молекулярно-генетичні і фізіолого-біохімічні дослідження: (Прайс)

- перелік послуг, що надаються ІТ НААН:(прайс)


Наукова література