Russian English Ukrainian

Спосіб визначення в'язкості екстракту зернових кормів, що включає вимірювання в'язкості водного екстракту зерна за допомогою віскозиметра капілярного типу "ВПЖ-2" за постійної температури, який відрізняється тим, що корми для оцінки подрібнюють до розміру часток 75 мкм, його наважку розводять дистильованою водою у співвідношенні 1 до 20 часток сухої речовини, та екстрагують за температури + 40 °С у продовж 30 хвилин, а результат розраховують згідно з алгоритмом.

Перепечатка материалов без ссылки на наш сайт запрещена!

 

Поиск по сайту

Объявления

Увага! Вартість публікації статей у НТБ та реквізити змінено!

 Увага! Зацікавленим суб'єктам стандартизації з перевірки національних НД (2017 р.) (докладніше)

Оголошується набір статей до НТБ № 117 (детальніше)

Послуги Випробувального центру з оцінки та моніторингу якості кормів і продуктів тваринного походження (прайс)

Річний план закупівель на 2017 рік (подивитись)

ДП ДГ "Гонтаровка" предлагает к реализации... (подробнее)

 

Полезные ссылки