Спосіб визначення в'язкості екстракту зернових кормів, що включає вимірювання в'язкості водного екстракту зерна за допомогою віскозиметра капілярного типу "ВПЖ-2" за постійної температури, який відрізняється тим, що корми для оцінки подрібнюють до розміру часток 75 мкм, його наважку розводять дистильованою водою у співвідношенні 1 до 20 часток сухої речовини, та екстрагують за температури + 40 °С у продовж 30 хвилин, а результат розраховують згідно з алгоритмом.

Перепечатка материалов без ссылки на наш сайт запрещена!

 

Поиск по сайту

Объявления

Оголошується набір до аспірантури на 2018 рік (детальніше)

Об’ява! Оренда приміщення  (детальніше)

Звіти діяльності ДП ДГ "Гонтарівка" (подивитися)

Полезная информация

Предлагаем исследования качаства кормов и продукции животного происхождения: (Прайс 2018)

  • зоохимический анализ кормов и их компонентов;
    минеральный состав;
    исследования качества молока и мяса;
    микробиологические исследования;
    токсичность кормов;
    исследования продукции пчеловодства;
    молекулярно-генетические исследования;
    биохимические показатели.


Литература