Спосіб вітамінної натуралізації молока функціонального призначення, полягає у включенні до основного раціону лактуючих корів преміксу, до складу якого додатково вводять вітамін Е, у кількості 490 мг/гол/добу, що дозволяє підвищити концентрацію вітаміну Е в молоці до рівня 0,245-0,05 мг/100 г, та знизити кількість соматичних клітин до 500 тис/см3, що відповідає вимогам молока першого ґатунку. Заявлений спосіб економічно вигідний і простий в технічному виконанні та умовах виробництва.

Перепечатка материалов без ссылки на наш сайт запрещена!

 

Поиск по сайту

Объявления

Оголошується набір до аспірантури на 2018 рік (детальніше)

Об’ява! Оренда приміщення  (детальніше)

Звіти діяльності ДП ДГ "Гонтарівка" (подивитися)

Полезная информация

Предлагаем исследования качаства кормов и продукции животного происхождения: (Прайс 2018)

  • зоохимический анализ кормов и их компонентов;
    минеральный состав;
    исследования качества молока и мяса;
    микробиологические исследования;
    токсичность кормов;
    исследования продукции пчеловодства;
    молекулярно-генетические исследования;
    биохимические показатели.


Литература