Russian English Ukrainian

Спосіб вітамінної натуралізації молока функціонального призначення, полягає у включенні до основного раціону лактуючих корів преміксу, до складу якого додатково вводять вітамін Е, у кількості 490 мг/гол/добу, що дозволяє підвищити концентрацію вітаміну Е в молоці до рівня 0,245-0,05 мг/100 г, та знизити кількість соматичних клітин до 500 тис/см3, що відповідає вимогам молока першого ґатунку. Заявлений спосіб економічно вигідний і простий в технічному виконанні та умовах виробництва.

Перепечатка материалов без ссылки на наш сайт запрещена!

 

Поиск по сайту

Объявления

  Запрошуємо до участі в ХІ науково-практичній конференції молодих вчених (скачати запрошення)

Объявляется набор в аспирантуру на 2017 год

Об’ява! Оренда приміщення (детальніше)

Полезные ссылки