Спосіб вітамінної натуралізації молока функціонального призначення, полягає у включенні до основного раціону лактуючих корів преміксу, до складу якого додатково вводять вітамін Е, у кількості 490 мг/гол/добу, що дозволяє підвищити концентрацію вітаміну Е в молоці до рівня 0,245-0,05 мг/100 г, та знизити кількість соматичних клітин до 500 тис/см3, що відповідає вимогам молока першого ґатунку. Заявлений спосіб економічно вигідний і простий в технічному виконанні та умовах виробництва.

Пошук по сайту

Оголошення

 Ми у соцмережах

 

 

Оголошується набір статей до чергового 128 номеру НТБ (правила оформлення)

Наукометричні профілі науковців ІТ НААН (подивитися)

Увага! Змінилася адреса Інституту (подивитися)

Об’ява! Оренда приміщення  (детальніше)

Звіти діяльності ДП ДГ "Гонтарівка" (подивитися)

Корисна інформація

Послуги і пропозиції:

- дослідження якості кормів та продукції тваринного походження: (Прайс)

- молекулярно-генетичні і фізіолого-біохімічні дослідження: (Прайс)

- перелік послуг, що надаються ІТ НААН:(прайс)


Наукова література