Керівник групи
Корх Оксана Василівна
кандидат с.-х. наук


Тел.: (057) 740-39-29;

e-mail: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

 В період становлення кролівництва як самостійної галузі для розширення наукових досліджень в 1949 році і Інституті тваринництва був створений відділ кролівництва. Як самостійний підрозділ, відділ функціонував до 1978 року, а з 1978 по 2000 роки входив у відділ дрібного тваринництва та конярства. В жовтні 2000 року на базі створених раніше малочисельних груп кролівництва та звірівництва була сформована самостійна лабораторія хутрового звірівництва та кролівництва (наразі відділ селекційно-технологічних досліджень у дрібному тваринництві та конярстві).

Напрями роботи:

 Розроблення та впровадження комплексних технологічних, селекційних, економіко-організаційних питань удосконалення галузей звірівництва та кролівництва;
Підготовка висококваліфікованих наукових та науково-практичних кадрів для галузей.

 

Розроблено, впроваджено та пропонується виробництву:

Високоефективна технологія циклічного виробництва екологічно чистої продукції кролівництва;

Система годівлі кролів за інтенсивного їх вирощування;

Система селекційно-племінної роботи в звірівництві і кролівництві:

Пакет ДСТУ для різних видів продукції звірів і кролів;

Спеціалізована література (монографії, підручники, довідники, інструкції з бонітування, нормативна документація, методичні рекомендації з розведення звірів і кролів).

 

 

Перепечатка материалов без ссылки на наш сайт запрещена!

 

Поиск по сайту

Объявления

Оголошується набір до аспірантури на 2018 рік (детальніше)

Об’ява! Оренда приміщення  (детальніше)

Звіти діяльності ДП ДГ "Гонтарівка" (подивитися)

Полезная информация

Предлагаем исследования качаства кормов и продукции животного происхождения: (Прайс 2018)

  • зоохимический анализ кормов и их компонентов;
    минеральный состав;
    исследования качества молока и мяса;
    микробиологические исследования;
    токсичность кормов;
    исследования продукции пчеловодства;
    молекулярно-генетические исследования;
    биохимические показатели.


Литература