Інститут тваринництва Національної академії аграрних наук України став новим учасником Агротуристичного кластеру «Сіверський Донець», направивши відповідний лист приєднання, та його представники:
   Ткачова Ірина Володимирівна, заступник директора з наукової роботи, доктор сільськогосподарських наук, старший науковий співробітник,
   Помітун Іван Андрійович, доктор сільськогосподарських наук, зав. відділу селекційно-технологічних досліджень у дрібному тваринництві і конярстві,
взяли участь у 4-му засіданні учасників постійно діючого (он-лайн) Круглого столу «Агротуристичний кластер «СІВЕРСЬКИЙ ДОНЕЦЬ», як інструмент інноваційного розвитку та міжрегіонального співробітництва громад Слобожанщини», який відбувся 8 травня 2020 року.
   Питання організації співпраці в рамках Агротуристичного кластеру були обговорені з Помітун Іваном Андрійовичем у листопаді 2019 року під час робочої зустрічі з Сергієм Васильченко та Эдуардом Сиромолот в Інститут тваринництва Національної академії аграрних наук України враховуючи результати візиту до Агротуристичного кластеру ГорбоГори (Пустомитевський район Львівської області) з метою вивчення досвіду його діяльності.
   Помітун Іван Андрійович, в рамках онлайн засідання, розкрив бачення розвитку агро складової в рамках Агротуристичного кластеру «Сіверський Донець», підкресливши можливості та потенціал Інституту тваринництва Національної академії аграрних наук України.
Серед проектних ініціатив запропонованих Інститутом для громад Агротуристичного кластеру «Сіверський Донець» були актуальні ініціативи агропромислового розвитку Слобожанщини, щодо – «Виробництво молока кобил для дитячого та дієтичного харчування» та «Створення центрів іпотерапії та кінного туризму».

Копіювання матеріалів без посилання на наш сайт заборонено!

 

Пошук по сайту

Оголошення

 Ми у соцмережах

Оголошується набір до аспірантури  (детальніше)

Увага! Змінилася адреса Інституту (подивитися)

Об’ява! Оренда приміщення  (детальніше)

Звіти діяльності ДП ДГ "Гонтарівка" (подивитися)

Корисна інформація

Пропонуємо:

- дослідження якості кормів та продукції тваринного походження: (Прайс)

- молекулярно-генетичні і фізіолого-біохімічні дослідження:

(Прайс)


Наукова література