12 листопада 2019 року в Інституті тваринництва Національної академії аграрних наук України відбулось засідання координаційно-методичної ради з розгляду інформаційних звітів за 2019 рік установ-співвиконавців з виконання завдань ПНД НААН № 29 «Скотарство» (підпрограма 1 ,,Методи селекційно-генетичного удосконалення тварин та системи моніторингу і оцінки генетичних ресурсів скотарства”, підпрограма 2 ,,Розроблення прогресивних інноваційних технологій для промислового великотоварного та фермерського  виробництва високоякісної продукції тваринництва”, підпрограма 3 ,,Оптимізація нормування потреб та систем годівлі високопродуктивної молочної і м'ясної худоби за різних технологій виробництва”).
   У роботі засідання прийняли участь провідні науковці Інституту тваринництва НААН, керівники та відповідальні виконавці завдань установ-співиконавців.
   За підпрограмою 1 загалом розглянуто 21 завдання (8 фундаментальних, 11 прикладних та 2 пошукових), за підпрограмою 2 – вісім завдань (1 фундаментальне, 5 прикладних та 2 пошукових), за підпрограмою 3 – шість завдань (3 фундаментальних та 3 прикладних).
   Інформаційні звіти з виконання завдань ПНД НААН № 29 «Розроблення інноваційних технологій виробництва, систем годівлі та методів селекції великої рогатої худоби і забезпечення якості продукції скотарства» («Скотарство») за 2019 рік з урахуванням зауважень і пропозицій затверджено. Рекомендовано виконавцям при представленні табличних даних проводити статистичну обробку отриманих результатів з визначенням критеріїв достовірності. Визначено обов’язковою вимогою для усіх співвиконавців надання головній установі передбаченої технічними завданнями науково-технічної продукції (патенти, рекомендації, інструкції, методики, програми, бази даних та ін.) з відображенням економічної ефективності розробок.

Копіювання матеріалів без посилання на наш сайт заборонено!

 

Пошук по сайту

Оголошення

 Ми у соцмережах

Увага! Змінилася адреса Інституту (подивитися)

Об’ява! Оренда приміщення  (детальніше)

Звіти діяльності ДП ДГ "Гонтарівка" (подивитися)

Корисна інформація

Пропонуємо:

- дослідження якості кормів та продукції тваринного походження: (Прайс)

- молекулярно-генетичні і фізіолого-біохімічні дослідження:

(Прайс)


Наукова література