Ukraine Laboratory quality and safety

Випробувальний центр Інституту тваринництва НААН (ВЦ  ІТ НААН)

Національний науковий центр „Інститут метрології”

 

Шановні колеги!

 

Запрошуємо Вас взяти участь у раундах міжлабораторних порівнянь якості та безпечності кормів з метою формування позитивного іміджу лабораторних дослі­джень та укріплення конкурентно-спроможності аграрного сектору економіки Укра­їни.

Більш детальна інформація прикріплена у запрошенні та розмішена на сайті Ін­ституту тваринництва НААН.

Сподіваємося на плідну співпрацю!

 

З повагою,

В. о. директора IT НААН, Іван Андрійович Помітун

 

Координатор МПР Долгая Марина Миколаївна, завідувач лабораторії оцінки якості кормів та продуктів тваринного походження, відділ оцінки і моніторингу яко­сті тваринницької продукції та кормів.

 

Контакти:

Інститут тваринництва НААН

вул. 7-ої Гвардійської Армії, З,

смт. Кулиничі, Харківський р-н,

Харківська обл., 62404.

Тел.: +380577403819.

Факс: +380577403394, +38057-740-30-34.

e-mail: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. (Долгая Марина Миколаївна)

Сайт: www.animal.kharkov.ua

 

(Более подробная информация)

Заявка на участь у МПР

Копіювання матеріалів без посилання на наш сайт заборонено!

 

Пошук по сайту

Оголошення

 Оголошується конкурс на заміщення вакантної посади директора ДП «ДГ «Гонтарівка» ІТ НААН» (детальніше)

Запрошуємо молодих вчених до участі в конференції (30.10.18) (детальніше)

Увага! Змінилася адреса Інституту (подивитися)

Оголошується набір статей до НТБ № 120   (до 15.11.18) (детальніше)

(завантажити правила оформлення)

Об’ява! Оренда приміщення  (детальніше)

Звіти діяльності ДП ДГ "Гонтарівка" (подивитися)

Корисна інформація

Предлагаем исследования качаства кормов и продукции животного происхождения: (Прайс 2018)

  • зоохимический анализ кормов и их компонентов;
    минеральный состав;
    исследования качества молока и мяса;
    микробиологические исследования;
    токсичность кормов;
    исследования продукции пчеловодства;
    молекулярно-генетические исследования;
    биохимические показатели.


Литература